torsdag den 2. februar 2012

Næste krea-projekt

Mit næste krea-projekt må blive disse "Converse" hæklede hjemmefutter.
Jeg ved dog ikke om opskriften ligger liiiige over mit niveau, måske jeg kan få lidt assistance af Christina fra hyggekisten?

Billedet er lånt fra RikkeRose

Link til opskrift kan findes her

Link til en svensk opskrift (der skulle være lidt nemmere) findes her

6 kommentarer:

 1. Den opskrift må jeg vist lige kigge nærmere på. Opskrifter er også det, jeg har sværest ved i forhold til hæklerier. Jeg synes ikke altid, at de er lige godt skrevet. Men jeg kigger lige nærmere på den, og ser om jeg kan byde ind med hjælp :D God weekend

  SvarSlet
 2. Ellers må det blive til en date nede i Nørkleriet - havde de ikke sådan nogle kaffe-tante-aftener, eller husker jeg helt forkert?
  Og god weekend til jer også :)

  SvarSlet
 3. Jo det har de. Mener det er hver onsdag aften. Ellers må du kigge forbi en eftermiddag - det kan jo være at to hjerner er bedre end en, det er der i hvert fald nogen der påstår ;)

  SvarSlet
 4. NEEEJ HVOR ER DE CUTE mors trold lille mand skal have dem i blå og hvide knuz
  mor / mormor

  SvarSlet
 5. Hej Jean. Tak for din henvisning ;-) Du skal være velkommen til at skrive, hvis du går i stå. Tro mig - det tog liiiige et par aften at komme igennem det første par sneakers ;-) God fornøjelse..

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej!
   Det var da så lidt - de er simpelthen SÅ fine (og jeg drømmer stadig om dem). Jeg har ikke fået kigget på dem endnu, jeg gik død i opskriften allerede da jeg læste den, høhø. Jeg er nu igang med at hækle en flodheste-bamse og få lidt mere erfaring i hækleriet og så håååber jeg, at jeg kan nå at hækle et par futter inden min bassedreng bliver alt for stor, jo mere skal jeg jo hækle ;)

   Slet

Som et solstref på en regnvejrsdag kiggede du forbi...
Læg gerne en kommentar, så bliver jeg så glad :)