søndag den 17. juni 2012

Rota-virus

... Den snupper vi sørme også! Hold nu helt kæft hvor er jeg træt af det hele. Hvis jeg var træt af det hele den anden dag, så var det virkelig kun en brøkdel af hvor træt af det hele jeg er idag.
Klokken er nu 23.30 og Marvin og jeg har været på Hvidovre Hospital siden kl 11.30. Dvs 12 timer - ja, vi er her stadig og aner ikke hvad der skal ske.

I torsdags var M ved lægen pga dårlig mave i en uges tid. Altså, vi snakker græsgrønne bleer og MANGE af dem. Vi fik sendt 3 prøver med afføring til dyrkning og det var så meningen vi ville få svar imorgen. Lægen sagde vi self skulle kontakte vagtlægen hvis der kom nogle forandringer i forkert retning. Okay så.

Imorges konstaterer jeg at der er rødt i marvins ble, bare en lille smule. I den næste ble er der også lidt rødt og jeg ringer til vagtlægen.
Vagtlægen vil se os med det samme og jeg skal have en urinprøve med fra M. Det er altså svært! Men nå, jeg propper en frysepose rundt om tissetrolden og lukker bleen rundt om. En time efter er der gevinst. Meget er dog rendt ved siden af, men lidt var der da.
Vagtlægen stix'er urinen og siger der er spor af blod. Vi bliver sendt op på børnemodtagelsen "hvor de venter på os". Her er kl 12.15.
Ca. kl. 17.30 bliver vi tilset af en læge og skal lave nye urinprøver og der bliver bestilt blodprøver.
Inden da har en sygeplejerske tjekket svarene på de prøver vores egen læge sendte afsted. Alle 3 prøver er positive for rota-virus + en virus mere.

Men nå, mig igang med at få Marvin til at tisse i en KOP! For filan det er jo ikke til. Med masser af tis på fingrene lykkedes det dog.
Siden da skulle de lige have en prøve mere.... Dammit.

Kl. 22.00 kommer der nogle laboranter og tager blodprøver på M og dem venter vi så på svar på nu.
Øv hvor går tiden langsomt.

Der er ikke en dyt der kan fortælle os noget som helst. Vi ved ikke om vi skal blive til imorgen eller ej. Den sidst bus kører kl. 00.40. Farmand skal aflevere sin bacheloropgave imorgen. Mor her er bare godt og grundigt træt af det HELE!

2 kommentarer:

  1. Ej for filan da også, det lyder umenneskeligt hårdt :( Jeg håber der er kommet nogle svar og at lille Marvin har det godt? Pas nu godt på dig selv, du har ikke noget familie i nærheden der kan komme og aflaste dig lidt? Mange varme tanker <3

    SvarSlet
  2. Tak for de varme tanker.
    Vi fik lov til at tage hjem lidt over midnat. Så vi var hjemme ved en 1-tiden i nat. Puha en laaang dag.
    Marvin er meget svingende. Enten er han sløj og meget pylret eller også virker han glad. Vi er dog oppe på mellem 15-20 bleer i døgnet. Stakkels lille pus :(
    Håber snart han er frisk igen.
    Min familie bor i Jylland - så der er lidt langt til hjælpen. De er dog gode til at lytte når jeg ringer.
    Min mands familie bor tæt på og de er rigtig flinke til at komme fx med aftensmad eller passe hunden o.lign.
    Håber ikke Marvin har smittet andre med Rota-virus, for det er godt nok ikke sjovt.

    SvarSlet

Som et solstref på en regnvejrsdag kiggede du forbi...
Læg gerne en kommentar, så bliver jeg så glad :)