søndag den 15. juli 2012

Navngivnings- og bryllupsfest

Igår holdte vi navngivnings- og bryllupsfest. Sikke en fantastisk dag! Vi blev jo viet i al hemmelighed den 29. februar og havde en skøn dag der. Vores familier var dog lidt ærgelige over at de ikke kunne fejre os, så vi udnyttede lejligheden og slog 2 fester sammen - helt nede på jorden og rigtig hyggeligt.
(At mor her så har en svaghed for at gå amok med borddækning, planlægning og hvad ved jeg - er så en helt anden sag).

Vi starter lige med et billede af vores lille familie <3

Vi fik lokalet allerede fredag morgen, så der gik vi igang med at dække borde. Jeg havde syet små  elefanter, fundet nogle fine lys hos vores lille lokale lyshandler (nogle formet som sutteflasker, blå elefanter, blå bamser og så bare nogle helt alm. bloklys), købt nogle sekskantede spejle i IKEA som lysene stod på og lidt forskellige slags servietter. Dugene er foresten lagner fra IKEA til sølle 14 kr - men det er der jo ingen der ser når musikken først spiller ;)


Menuen stod på helstegt pattegris, hjemmelavede flødekartofler, hjemmebagt brød, hjemmelavede lækre salater med dressinger, pølsehorn, pizzasnegle og frikadeller. Som en lille appetitvækker, var der minitoast med pesto og grønssagssnack.


Vi havde arrangeret det sådan at vores nærmeste familie alle tog en ting med. Svigermor bagte brødet, svigerinden lavede grøntsagssnacks, svigerfar lavede salater, Jonas' mormor og morfar tog også salat med, mens min mor havde sørget for pizzasnegle, pølsehorn og frikadeller til børnene og de barnlige sjæle. Marvins morfar (min mors mand) havde sørger for at købe drikkevarer i Tyskland for os, mens min far havde kørt det herover i sin stationcar samt sørget for kaffe. 
Ja, hele vores skønne familie hjalp til - og hold op hvor er vi bare velsignet med alt den kærlighed omkring os <3
Vi stod selv for grisen og flødekartoflerne - så det var ikke så uoverskueligt.

 Festen var fantastisk!
Min mand holdte en flot tale til mig (har desværre ingen billeder, måske der er nogle derude der tog nogen?). Han havde været kreativ. Han havde købt en lille lilla Margrethe-skål, hvor der var sand i med nogle udklip af en iPad og en strandvejsvilla. Derudover var der strøet nogle krydderier og salt på sandet. Hans tale handlede bla. om alle de ting han gerne ville give mig (iPad, stort hus, rejser symboliseret ved eksotiske krydderier) og derudover var der noget jeg havde taget fra ham for længst. Jeg lignede et stort spørgsmålstegn da han sagde det. "Grav lidt i sandet...". Og jeg gravede...
... Og der lå en guld halskæde med et lille guldhjerte i... Årh! Prince Charming, siger jeg bare!

Nå, under middagen var det min tur til at holde min tale. Hold op hvor var jeg nervøs!
Jeg HADER virkelig taler der bare er ud fra et papir. Jeg havde været lidt krea. I en lille blå kuffert havde jeg lavet små kort med en kort tekst, hvor der så var klistret et stykket farvet papir hen over. Så hverken Jonas eller jeg vidste hvad der stod under kortet før han havde pillet papiret af. Det blev en tale uden papirer og det kom lige fra hjertet.
Det første kort var forsynet med teksten "WWW...". Ja, Jonas og jeg "mødte" hinanden på jubiichat for hmm nok 10 år siden. Det er helt vildt.
2 af kortene var lavet som gaver til ham. Om små 14 dage skal han til en massør og have 1 times massage og den første weekend i august skal han på en golftur med sine to bedste efterskolevenner.



Til slut under min tale var den en overraskelse for alle vores gæster at vi fik vores ringe på. Vi har fået lavet halv-nye ringe som bare er rigtig flotte (dem må jeg sku da få taget et billede af!). 
Jonas bruger sin "gamle" forlovelsesring i hvidguld, den er dog blevet lavet mindre så den passede til højre hånd. Derudover har den fået en banket overflade.
Mine fingre er langt fra samme størrelse og min forlovelsesring kunne derfor ikke genbruges. Jeg har fået en ny ring i rødguld med samme bankede overflade som Jonas' - min sten fra min forlovelsesring er så blevet flyttet over i vielsesringen.

Her får vi ringene på... 
Marvin var lidt utilfreds og ville vidst bare gerne være med...


Kage skal der til!
Vi har fået lavet disse to VILDT lækre kager.
En til os...


... Og en til Marvin...


Læg mærke til Hummel-tæppet ;) Marvin havde en Hummel-dragt på på vej hjem fra hospitalet, og så elsker han (eller hans mor) jo også bare det lækre tøj...

Lidt traditioner var der med, vi skar kagen for sammen:


En anden ting var gaverne. Hold op hvor er jeg overvældet! Jeg havde aldrig i min vildeste fantasi troet at Marvin, Jonas og jeg ville få SÅ mange gaver. Det er helt vildt! Og mange tak til alle endnu en gang!


Af gaver var der bla.:
- Bestiksæt
- Follow Your Age lampe fra Frank Kerdil
- Hæklede converse hjemmefutter
- Hoptimist birdie i turkis
- Batman t-shirt
- 2 bøger
- Mumi uro
- Hummel badetøj
- Bamsen Sid fra Ice Age (Marvin skal helt klart i Build A Bear og have egernet også!)
- Small Frys bryllupsbamser fra Build A Bear
- Bodil Kjær bamse
- Spillefanten Eddie
- Instrumenter
- Bordflag
- Penge


Den lykkelige mor siger mange tak for en fantastisk dag (vi gik først hjem kl. 00.30 - tiden går hurtigt i godt selskab!)

Tak tak tak tak tak <3

5 kommentarer:

  1. Hvor lyder det bare som en fantastisk dag! :)

    SvarSlet
    Svar
    1. Det var helt fantastisk! Men hold op hvor var vi smadrede hele søndag (og mandag også). En skøn dag, men energisugende ;)

      Slet
  2. Tak for en dejlig dag alle tre. :)

    SvarSlet
    Svar
    1. Selv tak! Det var dejligt i kunne komme :D

      Slet

Som et solstref på en regnvejrsdag kiggede du forbi...
Læg gerne en kommentar, så bliver jeg så glad :)