lørdag den 4. august 2012

... Men hvad skete der så?

Jo der skete lidt af hvert ;)

Som i har kunne læse tidligere er vi kommet af med vores hund. Eller hun er på prøve hos en anden familie, men indtil videre går det fint - så mon ikke det er hendes nye hjem?
Mine følelser omkring det at vi er kommet af med hende, er MEGET blandede. På den ene side er det rart ikke at være så bundet af hende, ikke skulle tænke på hundehår over alt, ikke skulle have dårlig samvittighed over manglende opmærksomhed, ikke være bange for hun tager Marvins ting og ja, der er mange "fordele".
Men av hvor kan det gøre ondt når jeg ser nogen komme gående med deres hunde. Især den mand der absolut skal lufte sine to mopser her rundt omkring hvor vi bor. 

Men nå...

I tirsdags tog vi i Build-A-Bear (min gamle arbejdsplads) og Marvin fik lavet en bamse. Han fik bamsen Sid fra Ice Age til sin navngivning, og Sid kunne da ikke undvære sin ven Scratch.
Det var kærlighed ved første bid:... Ud over det har jeg fået blod på tanden til at komme ordenligt igang med mine krea-ting igen. Jeg startede med hurtigt at smække suttesnore sammen til Marvin:


... Det fik mit til at indse at jeg altså bare skal bruge mere tid med mine kreative evner. 
Nu har jeg bestilt noget lækkert stof hjem og har også lige sendt en bestilling afsted på nogle andre krea-suplies. Glæder mig SÅ meget til at komme igang!
Mit første mål er at få lavet noget jeg kan sælge på vores loppemarked i andelsforeningen her den 1. september. Hvis det går godt, så må vi jo se hvor det bærer hen af!

Krims og krams herfra!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Som et solstref på en regnvejrsdag kiggede du forbi...
Læg gerne en kommentar, så bliver jeg så glad :)