lørdag den 3. november 2012

En lille (næsten) hemmelig perle

Det er hvad Akimbo er.
Jeg blev for et par år tilbage introduceret til den lille perle.
Det er en lille lækker butik der ligger på Hyskenstræde, en sidegade til strøget. Man kan simpelthen få alle mulige former for kitcsh og andre hyggelige ting. Se bare billederne her, kan i forestille jer hvor mange fine ting der er?

Dagens køb i Akimbo blev en tallerken og stofbold med mumitroldene. Det kunne jeg ikke stå for ;)En helt anden ting, som jeg virkelig synes er fantastisk! 
Først, se det for jer: I er på Københavns hovedbanegård og skal tisse eller lillefisen skal skiftes. I erindrer toiletterne i kælderen der langt fra var verdens nyeste og hyggeligste omgivelser, men takket være "tissemænd" og "tissekoner" (rengøringsfolkene) var fine. Man kommer trissende ned af trappen med tanken "Åh har jeg nu en 2-krone eller andre småpenge til at betale med?".
... De er væk!

Og nu er der kommet dette: (Ja, den er god nok, der er fisk, MEGET rent og bare SÅ flot).
Her ses indgang til ammerum og pusleborde:

Et lille kig på det ene hjørne. Dejlig plads til amning og fantastiske pusleomgivelser. Puslepuderne er rigtig brede og M. nød at ligge der.


Som vosken koster det 5 kr at benytte toiletterne. Man kan enten smide småpenge i en automat hvor man så får en "tissebillet" som man scanner for at få dørene til at åbne sig, eller man kan sende en sms. Skide smart!
Det er lidt dyrt - MEN toiletterne er SÅ pæne. 
Børn under 12 år er gratis. Så stikker man bare lige lappen i vejret og vinker til de flinke rengørringsfolk og så lukker de dig ind :)

Har i forresten opdaget det er blevet Movember? 
De af jer der måske ikke lige ved hvad Movember er for en størrelse, så er det en tilbagevendende verdens event der opfordrer alle til at lade overskægget gro og derved sætte fokus på prostatakræft. 
Selv linje 18 fra Valby st. havde ladet overskægget gro ;)God weekend! Med kage fra Lagkagehuset...

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Som et solstref på en regnvejrsdag kiggede du forbi...
Læg gerne en kommentar, så bliver jeg så glad :)