torsdag den 4. april 2013

Der lugter af røg...

Og det er der god grund til.
Jeg ved ikke om i har hørt om de 8 påsatte brande der har været i Vanløse natten til igår?
Vores andelsforening var een af dem.
Vi blev vækket ca 3.30 af brandvæsenets maskiner udenfor. Jeg fattede ikke en dyt, og troede det var folk der skulle reparerer vores vandrør. Jeg var lettere rundt på gulvet ;)
Vi rullede mørklægningsgardinerne op og så gik det op for os. Der var røg over alt, blå blink og brandfolk über alles.

Der var blevet sat ild til vores nye skraldeskur for enden af nabobygningen. Det havde bredt sig til 2 biler, som også var brændt ned.
Flammerne havde været helt op til 3. sal :O

Der er heldigvis ikke sket nogen menneskeskade, men vores nabobygning står til en udskiftning af gavlen samt noget af vores (nye) tag. Og så skal der self lægges ny asfalt og laves et nyt skraldeskur.

Jeg bander og svovler over de skide idioter der har gjort det! Det kunne være gået SÅ galt... Hovedrøret til gasforsyningen er under en meter fra hvor flammerne var.

Jeg er taknemmelig for at vores lille forening ikke kom ud for en stor tragedie. Nu står den trods alt "kun" på nogle rent forsikringsmæssige og materielle sager - men det er sku hvad det er.

I får lige et par billeder med...2 kommentarer:

 1. Det er for meget at der går sådan nogle mennesker rundt og finder nydelse i at påsætte brande. Sikke nogle idioter!
  Er glad for der ikke skete noget med beboerne, men stadig pisse træls at der nu skal bruges ekstra penge på udskiftning af det der brændte ned.
  Håber I alle kommer godt igennem det hele :-)
  Venlig hilsen Stella.

  SvarSlet
 2. Argh! Det er så forfærdeligt, at nogen så meget som tænker på at gøre sådan noget! HVORDAN kan man få sig selv til at ødelægge på den måde og tilmed udsætte menneskeliv for så stor en fare!? Idioter altså!
  Godt at ingen er kommet til skade :)

  SvarSlet

Som et solstref på en regnvejrsdag kiggede du forbi...
Læg gerne en kommentar, så bliver jeg så glad :)