torsdag den 2. maj 2013

Længe ventet update

Her kommer den så ;)

Jeg har haft virkelig travlt med min sidste praktik og været stresset over min eksamen. Hold op hvor har det kostet meget sved og mange tårer at være tilbage på "skolebænken". Og det var det jo faktisk ikke engang, blev kastet ud i en lang praktik med praktisk/teoretisk eksamen (eksamen varede halvanden time - puh).
Resultatet af eksamen: BESTÅET.
Oveni hatten har jeg fået mig en rigtig fin udtalelse fra mit praktiksted. Alle de bekymringer jeg har haft om min manglende teori - de blev skudt helt i sænk. Der var absolut ingen grund til bekymring. Jeg har simpelthen gået og været så frustreret over, at jeg syntes min teori bare lå SÅ langt væk.
Jeg har været væk fra studiet i lidt over et år og i det år har jeg ærlig talt kun haft BABY, BABY, BABY i hovedet. Så det var lidt af en opvågning at komme tilbage.
Jeg har haft en fantastisk hård praktik - men hold nu op hvor har det været fedt at være tilbage! Men sådan skal det åbenbart ikke blive ved med at være. Jeg har bestået den næste eksamen mens jeg var gravid, så jeg har faktisk først timer den sidste uge i august igen. Det er eddermame en lang sommerferie!
En anden fantastisk tanke: Om ét år er jeg færdiguddannet. Om ét år kan jeg kalde mig fysioterapeut.
Jeg vil rigtig gerne have noget mere arbejde, så det hele ikke bare gå op i at tulle rundt herhjemme. Jeg har et deltids butiksjob, men det kunne være fedt med noget mere studierelevant.

På Marvin-fronten er der også sket ting og sager.
En uge inden hans 1 års fødselsdag kravlede han for første gang og nu er han begyndt at gå rundt ved alle ting. Det er fantastisk at se det  her lille bitte menneske, lige så stille blive et individ og ikke bare en forlængelse af mig. Jeg elsker den alder han har lige nu og jeg nyder alle de glæder og udfordringer han giver i hverdagen.
Marvin er også startet i vuggestue. Den 10. april var hans første dag. Det var super hårdt at han måtte sige farvel til sin mega søde børnepasser, men det var lige dén vuggestueplads vi gerne ville have til ham - og rent økonomisk kunne det ikke løbe rundt. Det er irriterende pasningen i Københavns Kommune skal fungerer på den måde det gør.
Hos den private børnepasser betalte vi 3.350 kr i egenbetaling, uden mulighed for at søge om delvis friplads (vi er jo 2 på SU). Efter han har fået vuggestueplads sparer vi næsten 2.500 kr i måneden :O Vores lille opsparing er også spist langsomt op af betaling til den private børnepasser, men øv hvor er det træls at det økonomiske også er en begrænsning i forhold til vores valg af pasning for ham.
Men nå, det går okay i vuggestuen. Han skal helt klart vende sig til det (og det samme skal moren).

Nu når jeg skal være en del hjemme har jeg en masse tid til de krea-projekter jeg har haft i tankerne længe. Jeg glæder mig til at opdatere jer!

... Og så skal jeg også lige have drejet hvordan det fungerer det der med BlogLovin - er der nogen der har et link eller ved det?

Håber i alle har det godt - jeg glæder mig til at være back on track her på bloggen <32 kommentarer:

 1. Stort tillykke med den beståede eksamen. Hvor er det fedt for dig :)

  Håber I alle bliver tilfredse med jeres beslutning om at have en vuggestueplads.
  Jeg arbejder i verdens bedste vuggestue, så jeg ved at der findes nogen gode af slagsen. Men jeg ved også at der desværre findes nogen som ikke er helt så gode.
  Håber inderligt at I er "havnet" i verdens næstbedste vuggestue. I er jo ikke hos mig, så derfor kan det kun være den næstbedste, (haha).

  Skønne billeder af guldklumpen :)

  SvarSlet
 2. Det er så fedt at du bestod eksamen :D
  Ang bloglovin så er det ikke så indviklet. Du går bare ind på bloglovin.com og opretter din side, derfra kan du så tilføje de blogs du vil følge. Ang det med at andre skal følge din side - det behøver du ikke have en profil for. Man kan sagtens følge blogs som ikke selv er tilmeldt bloglovin :)

  SvarSlet

Som et solstref på en regnvejrsdag kiggede du forbi...
Læg gerne en kommentar, så bliver jeg så glad :)