fredag den 20. september 2013

Nyt domæne!

Yippee-ki-yay mother-f*****! Så lykkedes det ENDELIGT!

www.jeansjeans.dk er nu en realitet og hvor er det fedt (det synes jeg hvert fald). Det er noget jeg har tænkt på meget længe (som i VIRKELIG længe). Sådan cirka i halvandet år, dvs lige siden Marvin kom til verden.

Jeg blev interviewet af en gammel veninde, i forbindelse med hendes studie, her i forgårs, omkring det at være "blog-mor", hvilket i sig selv er en lidt sjov titel. Har egentlig ikke rigtig set mig selv som en "blog-mor", da jeg forbinder det lidt med "de kendte" eller "dem med mega mange følgere/læsere". Sådan ser jeg ikke mig selv, men jeg kan jo se der er en del derude der følger med.
I gør mig rigtig glade! Så tak til jer!
Interviewet omhandlede de sociale medier, hvordan man brugte det og ens tanker bag det. Det var rigtig interessant for mig at være med til, for jeg har ikke sådan rigtigt tænkt i de baner før. Hvem er min målgruppe? Har jeg et mål med bloggen? Hvad er grunden til jeg blogger? Er der noget jeg tænker særligt over når jeg blogger? Hvad med Instagram - er det noget jeg bruger? Forbinder jeg de to ting?

Til de sidste kunne jeg svare: Ja, jeg bruger Instagram, men nej jeg har egentlig ikke rigtig forbundet det, men nærmere kørt det som to parallelle verdener.
Med et nyt domæne - som samtidig er mit brugernavn på Instagram (JeansJeans), ja så er de to verdener vel på en eller anden måde forenet. Jeg vil lægge et direkte link ude i siden inden for den nærmeste fremtid så det er muligt at hoppe direkte derind også.

Med interviewet kom startskuddet på JeansJeans.dk og ikke længere Jeans-Finurligheder.
Jeg har nye ambitioner med bloggen, og om hvad jeg vil blogge om. Jeg vil rykke lidt tættere på det at være mig: En krea junkie, studerende og mor.

Velkommen til den "nye" blog"!
 - Jeg håber i fortsat vil læse med og byder evt. nye læsere velkommen.


4 kommentarer:

 1. Spændene. Det vil jeg glæde mig til at se lidt mere om :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg glæder mig til at "præsentere" de lidt nye vinkler herinde :) og er glad for du følger med :D

   Slet
 2. Uhhh... du rammer lige det jeg også går og overvejer SÅ meget.... Nyt domæne og nyt navn... måske jeg meget snart skulle få gjort noget ved det? Uglemor er bare ikke mig længere :) :) :)

  Glæder mig i hvert fald til fortsat at læse med herinde ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er SÅ fedt når det er gjort! Jeg hepper på dig!
   Så skal man bare lige finde ud af hvad bloggen så skal hedde. Det tog mig lang tid ;)

   Dejligt du fortsat vil læse med :)

   Slet

Som et solstref på en regnvejrsdag kiggede du forbi...
Læg gerne en kommentar, så bliver jeg så glad :)