onsdag den 2. oktober 2013

Fan-f***ing-tastisk ;)

Skulle vi ikke bringe lidt optimisme på banen?


Jeg synes der rundt omkring i blogland huserer en stemning om manglende kommentarer og blogs der holder pause. Jeg forstår godt folks frustrationer, og jeg har selv ikke været mega god til at kommenterer. Har dog kommenteret lidt i ny og næ og her på det sidste er jeg helt klart blevet bedre til det.
Jeg synes i bund og grund ikke man selv kan forvente at få noget igen hvis man ikke giver. Morale er godt, men er dobbeltmorale dobbelt så godt?

Jeg er rykket til bloglovin og det har været lidt af en udfordring for mig. Jeg synes ikke helt jeg lægger mærke til alle de bloggere jeg gjorde før i tiden og efter at have snust lidt rundt, kan jeg konstatere at en del af dem også holder pause igen.

Jeg kan se på mine sidevisninger, at der jo er folk der læser med derude - og derfor er bloggen ikke forgæves for mig, eller hvad man skal kalde det. Det er ikke fordi det vælter til med læsere, og fred være med det, men så længe der sidder nogen derude og følger med, så går jeg da ud fra der er nogen derude der rent faktisk læser det jeg bruger tid på at skrive?

Jeg kunne rigtig godt tænke mig at vide hvem DU nyder at følge...
Måske du læser med hos en jeg også kunne få noget ud af at læse med hos. Jeg har kørt lidt i de samme blogs i laaaang tid. Måske er det tid til lidt fornyelse?

Og hvem nyder jeg så at følge med hos?

Min nr. 1 er helt klart Simone med denne blog - Hvorfor? Jo, hendes lille Noam er født samme dag som min Marvin. Jeg synes det er skide hyggeligt at følge med hos en, hvor vores børn er præcis lige gamle.

Derudover nyder jeg at følge med hos Oliver og familienThe Ibiza Mom og Regnbuebarnet Vigga - Det er også blogs med små krudtugler som man på et eller andet punkt kan relatere sig meget godt til. Jeg har følger nogle af de skønne blogmødre på Instagram også, det giver en lidt speciel connection.

Derudover følger jeg et hav af krea-blogs hvor jeg får en masse inspiration til alt mellem himmel og jord. Hvis jeg først starter med at nævne en der, så stopper jeg aldrig igen.

Men... Hvem nyder du at følge med hos? Og evt. hvorfor?

Sæt gang i den gode karma <3

12 kommentarer:

 1. Jeg nyder at følge med her og kommentere gerne når jeg ikke læser fra mobilen, det kan jeg nemlig ikke finde ud af :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvor er du sød Linette :) Jeg har også bøvl med at kommenterer fra mobilen, jeg tror det er der den glipper for de fleste. God weekend :)

   Slet
 2. Jeg har læst hvert et ord du har skrevet i dette blog-indlæg ;)
  Jeg har en lang liste med spændene blogs jeg følger med i, på min blog-roll, deruover tjekker jeg jo også min bloglovin hver dag.
  Jeg kigger faktisk tit på andre folks blogrolls når jeg er inde på en blog, for at se om de følger med i noget spændende jeg går glip af.
  Jeg prøver så vidt muligt også at kommentere, selvom man ikke altid ved hvad man skal skrive. Har for 2 min. siden skrevet "Ha ha", på en blog, men så ved hun da at jeg har læst den ;) Men ja, jeg kan også se at folk kommer på besøg i min blog, men ikke hvem, for det er for det meste de samme der lægger en kommentar. Og jeg kan jo se at der kommer flere end dem. Så lidt flere kommentarer ville også være velkommen hos mig.
  Derudover så , når jeg har lagt en kommentar et sted, klikker jeg altid på "notify me", så jeg kan se om der bliver svaret på min kommentar. Det kan jeg kraftigt anbefale, jeg er selv i tvivl om mine kommentatorer læser det jeg svarer på deres kommentar. Nogle gange kan det være lidt irriterende hvis der er mange der svarer på et blog-indlæg, for så får jeg en helvedes masse mails. Men det overlever jeg nok :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er faktisk en god idé med blogroll. Jeg har bare fjernet min fordi jeg synes de "gamle" blogs jeg har fulgt er ved at være lidt døde i det. Jeg tror jeg sætter den på igen når jeg har fået en læseliste hvor der sker lidt mere på ;) Jeg vil da lige kigge forbi din blog, den tror jeg, at jeg har tilgode at kigge forbi.
   Tak for din kommentar, det varmer1
   Jeg bruger også selv "notify me" da det er meget rar at få feedback på ens feedback.
   God weekend!

   Slet
 3. Hvor er du sød! :D jeg føler også troligt med endnu, men jeg er helt sikkert også blevet for dårlig til at kommentere..

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var da så lidt :) Jeg følger troligt med "hjemme hos jer"... Glæder mig til når lillebror melder sin ankomst.

   Slet
 4. Jeg synes der er så mange søde og dygtige bloggere! Jeg er mest tiltrukket af dem, der også viser krummer på bordet, nullermænd i hjørnet og som erkender, noget ikke er gået helt godt. Så er succeserne også så meet federe :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Stinemor. Hyggeligt du smider en kommentar, det er jeg glad for.
   Jeg vil kigge forbi din blog også :)
   Jeg synes også det er fedt at solen ikke altid skinner på alle blogge - det giver en form for realisme istedet for det glansbillede blogland ofte fremstiller. Selvfølgelig nyder man at poste de gode og flotte ting der er i ens liv - men lidt negativt tager nu heller ikke skade.
   God weekend!

   Slet
 5. Jeg følger din blog og de samme som dem du har linket til har jeg også fulgt stort set fra start og ellers har jeg virkelig overvejet, at nulstille min bloglovin og starte helt forfra med at tilføje blogs jeg vil følge.. Synes mange af dem jeg har derinde er gået helt i stå..

  mht min egen blog så bliver jeg bare lidt opgivende når der ikke rigtig lander nogle kommentarer.. Kommentarer gør bare SÅ meget for ens bloglyst og jeg kan mærke min falder, men jeg prøver virkelig at komme efter det nu for med 83 læsere MÅ der jo være nogle derude som sidder og læser mine indlæg..
  Angående det med at kommenterer hos andre, det er noget jeg gør mig meget i, for hvis ikke man kommenterer på andre blogs så kan man heller ikke forvente, at folk opdager ens egen blog :)

  Min favorit blog må være http://mormedmegetmere.blogspot.dk synes hun tager fantastiske billeder og der er både kreativt, børn, mad og ja, jeg finder bare utrolig meget inspiration i hendes indlæg :) http://pigeriprovinsen.blogspot.dk/ er også en blog jeg er glad for at læse med hos :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg kan så fint følge din tankegang. Det er bare mere motiverende med kommentarer, men på samme tid bliver man nødt til at tro på der er nogen der sidder og læser det man skrive - siden de følger med.
   Det er fedt når man kan se folk gør en aktiv indsats for at kommenterer lidt og lige for tiden prøver jeg at tænke "du skal ligge x antal kommentarer når læser bloggene". Det er for nemt at sidde passivt på sidelinjen.
   Jeg vil kigge forbi dem du anbefaler :)

   Slet
 6. Super godt blog-indspark, der sætter tusind tanker i gang.

  Jeg begyndte at blogge for et halvt år siden - for mig selv - og i håbet om, at mine forældre måske også læste lidt med - fordi jeg var i gang med en større transformationsproces med en mission om at leve mere kreativt.

  Jeg har umiddelbart altid blogget for mig selv - som led i en egen personlig udvikling - og nydt, når der i ny og næ blev smidt en kommentar af her eller der. Og jeg blogger stadig ene og alene for mig selv, dybt fra mit hjerte.

  Selvfølgelig bliver jeg super glad, når der er en skøn kommentar, fordi det jo ligesom er et rygklap, en slags anerkendelse. Et slags like på facebook (som vi alle er så vant til). Men jeg kan også se af min statistik, at jeg har masser af læsere, hvoraf størstedelen kommer fra google-søgninger.

  Så Hallooooo derude. Jeg er fint tilfreds med, at nogen læser med - og forhåbentligt bliver inspireret af det jeg skriver, også selvom jeg ingen kommentarer får...

  Og ja - god karma er VIDUNDERLIGT - og den eneste vej frem <3

  Min favoritblogger above all er Lisa Congdon (lisacongdon.com/blog) - og af danske blogindlæg kan jeg ikke leve uden glade, farvestrålende indlæg fra Lisbeth *LLL&Co* (lisbetll.blogspot.dk) og Mette med finurligefinesser.blogspot.dk

  Kærlig hilsen Susanne

  SvarSlet
 7. Mig og min søster følger et hav af skønne, skønne blogs - især hverdags og madblogs er i højsæde, det er så hyggeligt. Mode bliver aldrig rigtig mig.
  En håndfuld af favoritterne, er derfor også på vores blogroll ude i siden, og ind imellem smider vi også en anbefalings-indlæg på banen - det er god karma, og der er mange som fortjener credit :D
  Så tak for de gode tips, et par af dem jeg kendte jeg i forvejen, men det er altid skønt at finde nye, interessante at følge med på (:

  - Anne

  SvarSlet

Som et solstref på en regnvejrsdag kiggede du forbi...
Læg gerne en kommentar, så bliver jeg så glad :)