onsdag den 18. december 2013

Det der med at pakke gaver ind

Nogen synes det er über fedt - andre bander det langt væk. 
Se bare her. Jeg er et godt mix. De første 5 gaver er der virkelig nusset om, men så daler interessen også lige så stille. Eller; det er egentlig ikke fordi jeg ikke vil hygge med det - men det tager bare såååå lang tid. På samme tid hader jeg at give gaver butikken har pakket ind - så pakker altid selv ind. 

I år er et mix af det tidsmæssige aspekt. 
Der er nogle med hjemmelavede gavemærker der har taget et godt stykke tid at få færdige mens de sidste er med masking tape og neonstickers. Det sidste var nemt og hurtigt - plus det ser godt ud (synes jeg). 

Døm selv og snup gerne til inspiration. 

// Gavemærker lavet af en næste færdigfoldet stjerne med stempeltryk eller klistermærker // Origami glitterstjerne // Origami sløjfe //
... Og lidt masking tape + bånd


// Neon stickers fra Søstrene Grene // Masking tape // Neon snor //


Man kan også bare være helt ærlig omkring indholdet - hvem siger det behøver være kompliceret? Derfor ser bagsiden sådan ud ;)


Hvordan har du det med indpakning af gaver?


2 kommentarer:

  1. Jeg køber gaver jevnlig ind nesten året rundt - og allerede fra oktober/november får jeg startet med at pakke lidt ind. På den måden bliver det bedre blandet - og min tålmodighed rækker lengre!

    SvarSlet
  2. Haha, jeg elsker at pakke dem fint og pænt ind - jeg er bare ikke synderligt god til det :D Men dine er da blevet ganske udemærket, må man sige.

    - Anne

    SvarSlet

Som et solstref på en regnvejrsdag kiggede du forbi...
Læg gerne en kommentar, så bliver jeg så glad :)