fredag den 28. marts 2014

Nyt dræn

Jeg bliver aldrig fan af at min lille dreng skal i narkose! 
Føj jeg hader det, hader at se hans øjne flakke, han kæmper imod, vrider sig, bliver holdt fast... Forsvinder. 

Han har gennem længere tid klaget over øresmerter og hans kontrol af drænene viste, at det en dræn var næsten helt faldet ud. Nyt måtte der til!
Ørelægen foreslog en penicillinbehandling først, men efter hans ørehistorie med 5 penicillinbehandlinger uden effekt for derefter at få dræn, ja så takkede jeg nej tak. 
Ingen symptombehandling - problemet skal behandles. Idag havde han tid. Natten er gået dårligere end i lang tid. Han har grædt og grædt og været vågen. Jeg var så lykkelig for at det var idag han havde tid. 
Jonas skulle til eksamen så jeg har prøvet at klare natten så godt som jeg kunne. Marvin kom ind til os, prøvede som en gal at få ham til at sove. Da det endelig lykkedes kan jeg lige hilse og sige det gør mega nas at få et gipsben i hovedet! Av!
Han er absolut ikke mindre tumling når han sover, bare pga et helt ben i gips. 
Lige fra morgenstunden snakkede han dog om "vi er tørstig", "vi vil ha' tørstig", "Bjarne vil også have vand", "bare lidt tørstig" og "VI VIL HA' VAND NU!". Men han skulle jo faste og intet vand 2 timer før operationen. 

Indgrebet gik helt som det skulle, men hold op jeg hader at se ham sådan. Det var så ubehageligt. 
Han klarede det, jeg klarede det og jeg græd kun lidt da han vågnede. 

Jeg elsker den gut, hold op hvor fik jeg ondt i hjertet på hans vegne. Så var han lige pludselig bare en lille dreng igen. Min lille dreng. 

"Moar... Marvin ik' slippe, vel?" 
- Nej skat, hold du bare fast i mor <3
2 kommentarer:

  1. Åh, det er bare heller ikke sjovt.....! Hader det også, men heldigvis er det kort tid og hurtigt godt igen.

    SvarSlet
  2. Åhhhh hvor er det synd for ham. Kan selv huske da jeg som barn også fik lagt dræn ind. Hold fast det var rart at kunne høre ordentlig igen, men narkosen var ikke sjov.

    SvarSlet

Som et solstref på en regnvejrsdag kiggede du forbi...
Læg gerne en kommentar, så bliver jeg så glad :)