søndag den 3. august 2014

Familiemusicalen Rasmus Klump på eventyr

Idag har vi været i Glassalen i Tivoli og se musicalen "Rasmus Klump på eventyr".
Som nogen nok ved har Marvin i et godt stykke tid været helt pjattet med Rasmus Klump. 
Den anbefalede alder er 3-99 år, så jeg tog chancen selvom Marvin jo kun er 2 år og 4 måneder. 

Han elskede det!
Vi havde en super hyggelig eftermiddag sammen med Marvins farmor og fætter. 
Marvin var glad for at se alle figurerne, sad helt opslugt, rokkede med til sangene og sad og klappede for sig selv. Så kært altså!

Musicalen kan helt klart anbefales herfra. De spiller frem til den 17. august, så man skal være lidt hurtig, hvis man vil nå at opleve det.
Forestillingen tog en time, perfekt tidsinterval for de små børn. 
Marvins første kommentar da musicalen var ovre, var "Mere Rammer Kump, mor!".


Efterfølgende gik vi lidt rundt i Tivoli og fik prøvet at fiske efter ænder og vinde chokolade. 

En rigtig skøn dag!


Rasmus Klump er og bliver vidst bare et hit for nu.

Lidt om musicalen (så spring endelig over hvis i selv skal ind og se den)
Alle de kendte figurer er med: Rasmus Klump, Klump's mor, Pingo, Skæg, Pelle, Gøjen og Pildskaden.
Musicallen starter med at Rasmus Klump kommer til verden og efterhånden skal han på sit første eventyr. De bygger "Skiw'et" Mary og sejler afsted. På deres færd finder de en flaskepost fra P. Andersen Løve hvor der står "Hjælp mig". De sejler afsted for at finde P. Andersen Løve, og da de finder ham skal de hjælpe ham med Dunkedyret. Et svin der går rundt og dunker alle i hovederne. Rasmus Klump og vennerne får lært Dunkedyret, at man ikke må slå og at de eneste der må slå er ens hjerte.
Til sidst vender de næsen hjemad og slutter på bedste vis af med pandekager og fællessang.

For at peppe selve musicalen lidt op og gøre det til andet en bare sang og skuespil, er der to breakdansere der styrer Gøjen og Pildskaden. De har nogle ret fine solo-steder hvor den står på breakdance. Det gjorde hvert fald at Marvins fætter på 7 år også synes det var ret fedt.

En rigtig sød musical både for de små og deres forældre/bedsteforældre.

3 kommentarer:

 1. Årh hvor ser Marvin skøn og helt og aldeles opslugt ud - så fedt :) her er Rasmus Klump til moderens store ærgrelse lidt passé men til gengæld vat vi inde at se den nye Postmand Per film biffen her i weekenden - det var et hit! Selvom den var liiiidt for spændende ind imellem for den yngste på 4 :)

  SvarSlet
 2. Jeg overvejer rigtig meget om vi skulle tage ind og se den, så jeg er rigtig glad for, at du siger, den var ok for en syv-årig. For vil ikke spendere en masse, hvis min store dreng alligevel ikke synes den er sjov ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg synes det var rigtig hyggeligt og de der breakdancere gjorde det lige til lidt mere end en småbørnsmusical. Go for it! Især hvis i har en Rasmus Klump fan derhjemme. Der er indgang til tivoli med i prisen, så man kan jo få en helt hyggedag ud af det derinde. Vi var på Rasmus Klump legepladsen efter musical'en for at få brændt lidt krudt af, og derefter lidt rundt og kigge på de andre ting.

   Slet

Som et solstref på en regnvejrsdag kiggede du forbi...
Læg gerne en kommentar, så bliver jeg så glad :)