søndag den 24. november 2013

JeansJeans på julemarked

Jeg har lavet et lille udpluk af nogle af de ting jeg vil have med på Roskilde Julemarked der løber af stablen i næste weekend den 30. november - 1. december fra kl 10.00-17.00 begge dage. Som tidligere skrevet vil jeg have en kæmpe stand sammen med de 3 skønne tøser  Maria (Slinkys Skaberier), Henriette (Dottie) og Anne-Sofie (Fingernem)

Ovenpå min følelsesmæssige rutsjetur har jeg haft brug for at begrave mig i kreating. De er og bliver mit frirum. Et sted jeg ikke skal bekymre mig om alverdens problemer. 
På den måde har det været ret afstressede at lave ting til markedet, men også lidt presset til tider. Det er bare så rart at føle der er noget man rent faktisk godt kan finde ud af - og at der er ting der kan lykkes for en.

Her kommer udplukket:


// Håndtrykte unikke juletræer med neonstikning og neontråd til ophæng // Penalhuse - Make up punge - Krea-etuier - Cafépusletasker i lækre retrostoffer // Fantastisk sengetøj i både baby og juniorstørrelse hvor der virkelig er kræset om detaljerne // Laserudskåret Mumrik (Mumi) halskæde i lædersnor //


// Søde cowboypuder // Hestepuder der matcher cowboy'en //


// Håndtrykt Mumi pudebetræk til 35*35 cm pude med trykknaplukning og lækre detaljer // Håndtrykte forsyede mumifigurer // Formsyede mini puder med Mumimor og Mumifar // Rangler med alle Mumi karaktererne //


// De lækreste retro soveænder der elsker at putte under dynen //


// Et kæmpe udvalg af JeansJeans puder i alle afskygninger. Fælles for puderne er lækre piping og stikningsdetaljer samt trykknapslukning. 

Ses vi?

Ps. Er du på Instagram? Kig forbi - vi afholder en stor fælles give away med nogle ret så lækre produkter. Du kan vinde dem alle 4!
9 kommentarer:

 1. Hold nu op, hvor har du været produktiv! Og det er SÅ flotte ting, du laver! Håber (og tror) du får solgt en masse.
  Hvis jeg får tid, kigger jeg forbi julemarkedet. :-)
  *SMIL* fra Lisbet
  PS. ØV - jeg er ikke på Instagram ... (har ikke en smartphone) :-( Men jeg ville elske at vinde din og Fingernems flotte produkter!

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg håber også jeg kan få solgt lidt af sagerne :)
   Kig endelig forbi markedet - vi vil holde en give away både lørdag og søndag for alle der kigger forbi vores stand :)

   Slet
 2. Rigtig fine ting du har fået lavet. Kender godt det med at skulle begrave sig i det kreative, sådan har jeg det nemlig også, når jeg har det psykisk svært.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det kreative er hvert fald mit "helle" ofte. Det er rart at have et sted man ikke behøver bekymre sig om de ting der ellers fylder :)

   Slet
 3. Hvor er det flotte ting du har lavet! Er det sådan at jeg kan købe noget her igennem? Er fra Århus og kommer ikke lige forbi Roskilde julemarked? Både puder og sengetøj er så fint...
  - Sidse

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak for de søde ord, Sidse! <3
   I første omgang kommer det hele med på markedet så jeg kan fylde standen godt op. Derefter sælger jeg ud her. Jeg skal nok opdatere bloggen med hvordan og hvorledes :)

   Slet
 4. Hvor er du god Jeanette!
  Glæder mig til at se alle de lækre ting på lørdag. De der mumipuder er vist lige noget for mig.... ehh... jeg mener Molly :-P

  SvarSlet
  Svar
  1. Yay hvor hyggeligt i kigger forbi. Jeg glæder mig til at se Molly-pigen igen - og selvfølgelig også dig ;) Har jo slet ikke set hende med de flotte røde briller.
   Jeg er også helt vild med Mumi-puderne! (Og det er Marvin også, siger hans mor ;) )

   Slet
 5. Du er simepelthen så vild! Hvor er du altså dygtig og produktiv. Jeg er sikker på, at I får et brag af et julemarked med så mange skønne ting!

  SvarSlet

Som et solstref på en regnvejrsdag kiggede du forbi...
Læg gerne en kommentar, så bliver jeg så glad :)