mandag den 11. november 2013

Velkommen til det virkelige liv

Sådan følte jeg det imorges da uret ringede kl 6.00. Efter en uges ferie startede det "virkelige liv" op - velkommen i 10 ugers praktik.
Det bliver fedt! Og flere udfordringer at junglerer med når både mor og far er studerende. 

Jeg er kommet i praktik på Glostrup hospital og skal primært have med akutte apopleksi patienter (blodprop i hjernen) samt apopleksi rehabiliteringspatienter. Uden tvivl MEGA spændende, men også lidt af en mundfuld. 


Jeg føler mig klar og første dag gik rigtig godt. En masse intro bombarderet i hovedet på en, men også en masse åbne mennesker der tog imod os alle. 

Efter næste eksamen kan jeg kalde mig klinisk fysioterapeut og mangler herefter kun 6 måneder før jeg kan kalde mig professionsbachelor i fysioterapi. 

Hvor fedt er det ikke lige?!4 kommentarer:

 1. Har I haft ferie i den uge, hvor lille manden har været syg... øv.
  Sejt at du møder nye udfordringer med den positive indstilling.
  <3 Signe

  SvarSlet
 2. Uhh det lyder spændende :-) Og tillykke med at du lige straks er færdig.

  SvarSlet
 3. Spændene. Håber du får en dejlig dag i "Det virkelig liv"

  SvarSlet
 4. Hvor lyder det spændende, selvom det nok også både er hårdt og udfordrende. Det er virkelig rart at komme ud og bruge alt i praksis, som man lærer på skolebænken. Jeg ville rigtigt gerne have en mere praktisk-orienteret uddannelsesform, for vi kan i princippet læse hele uddannelsen uden at komme ud. Jeg valgte selv at betale for et semesters praktik i et ministerium, men det er jo ikke alle der kan det. Så selvom det måske er hårdt, så nyd de 10 uger :-)

  SvarSlet

Som et solstref på en regnvejrsdag kiggede du forbi...
Læg gerne en kommentar, så bliver jeg så glad :)