onsdag den 9. april 2014

Når karma er en bitch

Et styks dreng uden gips, men nu med bræksyge. Ammen altså!
Har vi snart taget en for holdet? Eller er par for holdet?
Mandag fik Marvin jo gipsen af, og om aftenen begyndte opkastturene så. Stakkels dreng! Og ærlig talt også stakkels forældre.

Han har endnu ikke støttet på benet, men med en temperatur på 39 siden mandag aften, så er det vidst godkendt. Nu har vi truffet en beslutning om, at han ikke skal i vuggestue før efter påske. 
Hvis han snart viser tegn på bedring så ville han kunne komme i vuggestue fredag (for første gang i næsten 5 uger), så er det weekend, så en enkelt dag i vuggestuen mandag, og så påskeferie. Ej vel? Nu bliver det knap 6 uger hjemme med moren. 
4 uger hjemme med gips og ører der driller, 1 uge hjemme med bræksyge og 1 uges påskeferie. Det er kvali-tid, hvis det da ikke var for alt den sygdom. 

Igår fik jeg shoppet en ting til Marvin. Den skal indgå som en del af den genoptræning hans ben skal igennem. Jeg håber den kan motivere ham til at prøve og bruge benet, og skabe lidt glæde i en for tiden ret kedelig hverdag. 
Kan du mon gætte hvad det er?


Noget helt andet:
Igår var jeg til møde hos Fingernem omkring den kommende kreakælder i København. Det var SÅ lækkert at komme lidt ud og nu er der for alvor sat gang i tankerne om hvor mega lækkert det bliver med den kreakælder. Jeg skal SÅ meget være med!
Er du nysgerrig, så kig forbi Anne-Sofie/ Fingernems blog og bliv skrevet på maillisten.

3 kommentarer:

 1. Åh altså - hvor er I uheldige med sygdom:-( Rigtig god bedring med ham.
  K.h.
  Christina

  SvarSlet
 2. Rigtig god bedring med lille Marvin :-) og lidt positiv energi og kram til mor og Far.

  Jeg gætter på en krokodille fra Bobles

  SvarSlet

Som et solstref på en regnvejrsdag kiggede du forbi...
Læg gerne en kommentar, så bliver jeg så glad :)