lørdag den 1. september 2012

Æblefest


Så blev det tid til æblefest (Småfolk lagersalget i Holbæk). Jeg meldte mig ind i "Børn i byen", så jeg kunne komme afsted sammen med 2 veninder til VIP lagersalg i søndags. Der blev handlet stort ind. Det er dog ikke til Marvin det hele, der er også til nogle jyske veninder, som desværre ikke havde mulighed for at tage til lagersalget.
Det blev faktisk til en ekstra tur torsdag, da min søde gravide veninde også gerne ville derop. Og jeg ville da hellere end gerne med, høhø.
Jeg fik købt lidt mere til Marvin og noget til en anden jysk veninde. Det har jeg dog ikke fået taget billede af. Vi skal også til barnedåb hos min lille nye kusine i nærmeste fremtid, så det var jo oplagt lige at finde en æble-ting til hende også.

Æbler er sundt!
... Bare ikke for mødres pengepunge, bum.

Har i andre fået gjort nogle gode kup, hvis i har været afsted?

2 kommentarer:

 1. Hold da op for en masse lækre ting! Jeg ville også gerne have været til det, men ja der er jo lidt langt herfra Vanløse og til Holbæk :( Men fik en bekendt til at købe lidt for mig :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Vi kunne heldigvis låne en bil - så var der knapt så langt fra Vanløse.
   Marvin er blevet god til at spise mos, så farmand kunne passe ham mens jeg var væk. Han er stadig hardcore flaskenægter, så MME kan vi godt droppe.
   Dejligt der var en der ville købe lidt til dig :)

   Slet

Som et solstref på en regnvejrsdag kiggede du forbi...
Læg gerne en kommentar, så bliver jeg så glad :)