lørdag den 8. september 2012

Mad! Og svane-fobi ;)

Ja sikke en kombi... ;)
But here it goes...

Marvin og jeg var på en meget lille shoppetur i Rødovre Centrum idag (meget lille fordi vores eneste indkøb blev 3 skeer og en pakke Hipp Fruit Break frugtmos).
Jeg blev enig med mig selv om at jeg ville prøve at give Marvin mosen mens vi var derovre. Det var han HELT med på, men det kunne bare ikke gå hurtigt nok. Resultatet:
...Marvin begyndte at spise stolen...

En anden ting, som mange synes er meget fjollet, er min enorme frygt for svaner.
Ammen altså, i fatter det slet ikke, jeg er SÅ bange for de skide kræ. De må være levn fra dinosaurtiden eller sådan noget. De er jo rocker farlige, de kan hvæse, løbe mega stærkt, hapse en og ja, jeg er vokset om med sætningen "og de kan også brække en arm eller et ben på dig!". 
De ER altså farlige... Og at jeg blev jagtet af en som 4 årig, har da vidst sat sine tydelige spor. 
Men men men, nu bor vi nu engang lige ved den store dejlige Damhussø (Dejlig, hvis det ikke lige var for alle de skide svaner!) og der er jo svaner, i massevis.
I dag tog jeg første skridt i kampen mod at være knap så bange for dem mere. Jeg stoppede (Altså som i: Jeg stod FULDSTÆNDIG stille) ved siden af de her næsten-menneskeædende kreaturer dinosaurus-skide-farlige-lorte-fugle OG tog et billede, ja faktisk 2 som i kan se....Efter mit adrenalinkick af et skide fuglebillede kom jeg i mål! Bogstavelig talt...


Fedt! Jeg kom i mål med første omgang i kampen mod svaneangsten og på samme tid er jeg startet på noget nyt - hvad det er ved jeg ikke helt endnu. Men det var både "start" og "mål" og hvor var det bare passende det lige hang der, det kæmpe banner!
Jeg gik resten af vejen hjem og overvejede symbolikken i banneret, og blev sådan helt sentimental på den der ammehjerne-måde som i andre mødre helt sikkert kan nikke genkende til. Det ville ingen ende tage min overfortolkning, så den holder jeg bare for mig selv ;) Haha. 
I er velkommen til selv at tolke, hehe.

God dag derude!

Forresten: Jeg er startet på at sy et par smækbukser til Marvin, dem håber jeg at kunne flashe for jer her en af dagene :)

2 kommentarer:

Som et solstref på en regnvejrsdag kiggede du forbi...
Læg gerne en kommentar, så bliver jeg så glad :)