onsdag den 13. marts 2013

Vuggestue

Så skete det!

Brevet lå i postkassen: Vi har fået tilbudt vuggestueplads til Marvin pr. 8. april 2013. Hvor er det vildt!
Vi havde håbet på en plads 1. maj - det var hvert fald udsigterne ifølge ventelisten.

Vi havde behovsdato 1. januar 2013 - hvilket ikke var realistisk når nu man bor i København.
Vi var derfor nødsaget til at finde en privat Børnepasser, en ordning vi har været rigtig glade for. Men den harmonerer bare ikke med det faktum at vi er 2 på SU. Derudover har åbningstiden været et lille issue efter vi begge er startet op med studie igen.
Jeg kan hverken nå at bringe eller hente. Kun to dage om ugen har jeg tidlig nok fri til at hente Marvin og ellers så bliver jeg nødt til at gå før.
Det er gået indtil videre, men er jo ikke så holdbart i længden.

Marvin skal starte i en integreret vuggestue ca 50 meter væk fra vores hjem. Når han skal rykke op i børnehaven, er den delvis udflytterbørnehave - det synes jeg virkelig er et plus når nu vi bor her i "storbyen".

Er der nogen der har erfaring med skift fra Børnepasser til vuggestue? Noget vi skal være obs på?

4 kommentarer:

 1. Nu har vi ikke prøvet skift fra privat børnepasser, men kun skift ml to vuggestuer.

  Jeg vil tro at Marvin bliver noget mere træt om aften. Han skal lige pludselig for holde sig til flere børn og voksne. Og mere larm. Men sådan en størrelse omstiller sig hurtig. Det bliver så dejligt for jer.

  Jeg klapper også i min hænder over at Alfred endelig har fået plads i samme institution som Anna. Hvor bliver livet bare lettere:). Kom så 2. April:).

  Og nej, Kbh kommune er ikke de hurtigste med vuggestuepladser:(.

  Held og lykke med den nye plads!

  SvarSlet
 2. Vær OBS på mere sygdom :( og en dreng der putter ekstra meget hos jer om aften, han går fra at få en del opmærksomhed, til at skulle dele den med en masse.. MEN det er kun lige starten, og hvordan Noa reagerede. Nu kan han navnene og fortæller os gerne hvad de forskellige pædagoger og børn hedder, og vi henter en glad dreng, der har meget at "fortælle". men der er altså lige en indkøring, der skal på plads først :)

  SvarSlet
 3. Tillykke med pladsen :D
  Jeg synes det er SÅ meget for dårligt, at det skal være så svært for os forældre idag, at få en plads til vores børn der opfylder vores behovdato!
  Det kan ikke være rigtigt, at det ikke er til at få en plads samtidig med, at de fyrer dagplejerne og skærer ned på vuggestuerne fordi der skal spares! Vi betaler sku i dyre domme for at få vores børn passet.. Ja ja, vi måtte også vente på en plads og det var da heldigt, at jeg "bare" gik på kontanthjælp nogle måneder efter min barsel, for ellers ville vi ikke have et sted Liam kunne blive passet!

  Vi har lige skiftet dagpleje og der har slet ikke været nogle problemer med Liam.. Jo altså han har været ekstrem træt og måtte blive lagt allerede kl 17-18, men han er også enormt tillidsfuld overfor fremmede :)
  Tror bare i skal forberede jer på en meget træt dreng pga alle de nye indtryk og måske en der piver meget når han kommer hjem, men så er det jo bare at lade ham spise tidligt aftensmad og evt komme tidligere i seng :)

  SvarSlet
 4. Stort tillykke, hvor bliver det dejligt :-)

  SvarSlet

Som et solstref på en regnvejrsdag kiggede du forbi...
Læg gerne en kommentar, så bliver jeg så glad :)