fredag den 1. marts 2013

Yndlingshjørnet

Der er et bestemt hjørne på Marvins værelse der er mit yndlings - heldigvis for mig er der lige op til stuen så jeg kan tit kigge på det ;)
Har i et yndlingssted på børneværelset?


Kasserne der hænger på væggen er fra Sebra, jeg fandt dem på tilbud til 75 kr stykket normalpris 250 kr, så de måtte med hjem. De bliver brugt til lidt skiftende opbevaring. For tiden står der pixibøger, nogle søde hæklede dyr fra Sebra, en sølvsparebøsse Marvin har fået af sin mormor og morfar og så Sackboy jeg strikkede til Marvin mens jeg var gravid.
Billederne på rumdeleren har jeg selv lavet - eller et Mumi postkort i en IKEA-ramme - det er dejligt nemt og dekorativt. Sammen med rammerne står en lille perleskål med sutter til natten, så er vi fri for at rode rundt efter dem i hans seng.
Til jul fik Marvin de skønne stablekasser fra Sebra, der står på gulvet, af sin farmor og faster. Han elsker at vælte dem og jeg synes de er dejlig dekorative at kigge på.
Yndlingstingen er absolut den lille mini kopi af Eames DSW stolen, som er de stole vi har rundt om spisebordet. Jeg glæder mig bare super meget til Marvin kan tage stolen frem og sætte sig på den.

En anden yndlingsting er den store plakat fra Småfolk, som også er kommet i en IKEA-ramme - det gør det lige lidt federe at se på. Jeg glæder mig til Marvin bliver større og vi rigtigt kan snakke om alle tingene på plakaten. På rumdeleren står 2 af hans yndlingslegetøj (som moren også er stor fan af), nemlig stableklovnen fra Brio og en racerbil også fra Brio. 
På billedet kan i også lige skimte Marvins lampe (som jeg var meget forelsket i under graviditeten) - den er jeg virkelig glad for!


Aller yndlingslegetøjet (kan man sige det?) er uden tvivl denne gåvogn fra Boikido. Marvin har ikke knækket kravlekoden i en alder af 11 måneder, men han går der udaf med gåvognen. Han fik den faktisk kun for 2 dage siden, og den har bare været et kæmpe hit lige siden.
Dette var den første tur med gåvognen (Godt læsset op med universitetsbøger og lidt post der skulle postes).


Det fede ved gåvognen, er at der er de her aktivitets"labyrinter" på siden af den. Marvin kan få meget tid til at gå med at sidde og pille ved dem.


Hvad er yndlingslegetøjet hos jer og hvad er det der gør det til yndlingslegetøjet?

1 kommentar:

  1. Det var også et fint yndlingslegetøj, og hvor er Marvin da kær. :)

    Herhjemme er det uden tvivl legekøkkenet, der er det største hit.

    KH Tine

    SvarSlet

Som et solstref på en regnvejrsdag kiggede du forbi...
Læg gerne en kommentar, så bliver jeg så glad :)