fredag den 9. august 2013

Før/efter - en lille omrokering

Jeg har længe gerne ville have lavet om i vores stue.
Jeg havde forelsket mig i hylderne fra IKEA, som vidst efterhånden er en mindre landeplage - har hvert fald set sindsygt mange af dem rundt omkring i blogland og på Instagram. 

Udover nye hylder måtte noget af alt Marvins legetøj ind på hans værelse. Han har trods alt det eneste værelse der er i den her lejlighed. (Hurra for en 2 værelses på 55 kvm). 
Har i lang tid synes vores stue (/soveværelse) mere mindede om en legestue end en "voksen"stue. 

Hvad synes i?

Før:

Efter:


10 kommentarer:

 1. Jeg synes virkelig ikke det ser ud at, at jeres lejlighed ikke er større! Må være fordi du er ret sej til det der indretning.
  Og hvor er det blevet fint :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak søde :)
   Lejligheden er nu meget lille. En dag jeg har fået lavet lidt flere ting, på min to-do-indretningsliste, så giver jeg en virtuel rundtur :)

   Slet
 2. Hoooold da op hvor er det blevet godt!!
  Har du selv syet posen?
  Det eneste der virkelig roder i mine øjne er anlægget.. Kunne i ikke skjule det ved at hænge en hvid trækasse op? Evt to over hinanden både til højtalere, anlæg og de sorte kasser :) Undskyld, det ville bare gennemfører roen i mine øjne ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det anlæg er mit store spørgsmål. Det er en stor del af vores hverdag, men på samme tid fylder det også rigtig meget. Måske næste projekt bliver at skjule det, vi har nemlig ikke plads til at flytte det et andet sted hen.

   Slet
 3. Det er blevet meget pænere. Helt klart. Jeg kan godt lide at du holder det i den blå farve. Det gir ro for øjnene, at der ikke er så mange farver.

  Men jeg stemmer nu også for at I skal fjerne musikanlægget i hjørnet. Hvad med at sætte det ind i det sorte bord under tv'et. Eller se om I kan finde noget smart kommode-møbel og 'proppe' det ind i det. Måske fra genbrug, hvis pengene er små. De har ofte gode ting, der bare kan pimpes op med lidt maling.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er nogle gode ideer Henny, vi har bare slet ikke plads til flere møbler. Halvdelen af vores vægge i lejligheden "kan ikke bruges til noget" - forstået sådan at det er skråvægge. Det sætter en stor begrænsning for indretningen. Anlægget er for stort til at stå under tv'et, desværre.
   Jeg tror jeg på et tidspunkt vil se om vi evt kan lave en anden form for opbevaring i det hjørne, oppe over radiatoren. Med en lille prins pilfinger, skal det også gerne lidt op i højden.

   Slet
 4. Sikke en forandring, hvor er det blevet flot.

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak :)
   Nu er hjørnet blevet helt færdig - bortset lige fra anlægsdilemmaet ;)

   Slet
 5. Det er blevet rigtig flot og meget mere voksent :) kender alt til det med at børnenes legetøj invaderer stuen... Men vi har fået fjernet det meste, så vi nu kun har en kasse med lidt småting i :) vh Pia

  SvarSlet
  Svar
  1. En voksenstue var lige præcis det jeg trængte til.
   Marvins værelse er i forvejen lige op til stuen, så det er som sådan igen grund til alt hans legetøj står i stuen. Det er nemt at hente lidt frem og tilbage.

   Slet

Som et solstref på en regnvejrsdag kiggede du forbi...
Læg gerne en kommentar, så bliver jeg så glad :)