lørdag den 12. januar 2013

Ny klapvogn

I dag var vi ude for at se på en ny klapvogn.
Ja, i kender det sikkert godt, i skulle baaare liiige kigge...

Vi har i LANG tid været ret så enige om at Babyjogger City Elite lige var klapvognEN for os. Store hjul, drejeligt forhjul, let, nem at pakke sammen, fylder ikke meget, justerbar styr, håndbremse, nem at justerer i ryggen... Ja, den ville bare være god til os...

... Men så skiftede vi mening...

Billede fra 1. gang vi var i Ønskebørn idag (ja, vi var der flere gange, haha).

Babyjogger City Elite - det er da lige sagen, eller er det?

Vi tog et smut hjem til Marvins farfar som bor meget tæt på butikken. Vi snakkede lidt frem og tilbage og han spurgte så om vi skulle gå over og købe den. Hva'?, tjoe, tjae, jo så gør vi det!

Inden vi bare købte den, blev vi jo nødt til at afprøve nogle andre.
På vores første besøg havde jeg med det samme kørt Emmaljunga'en væk uden nærmest at have kigget på den. Dén skulle vi hvert fald ikke have!

Men så prøvede M den...Han faldt i søvn!? Det var altså "ment to be"...
Det endte med vi faktisk købte præcis denne, så Marvin fik bare en dyne på og forlæderet blev monteret. Og så tog vi ellers hjem, med et barn i klapvognen og en tom barnevogn.

Så kører den nye del af vores vognpark hjem. Den "gamle" Oddervogn og den nye Emmaljunga klapvogn (Godt der ikke var nogen med bussen i forvejen).Klapvognen in action...


Så blev der endelig mulighed for at flashe det flotte sengetøj jeg vandt til Marvin-manden i Simone's advents-give-away. Vi er SÅ glade for det. Det er fra Roommate og bare super hyggeligt (og dejlig kvalitet, det klager man jo ikke over).Sådan ser den ud :) Det er en Emmaljunga Nitro i farven Sherwood (læderagtigt).
Det er en Limited Edition, så der er kun 300 stk af dem - det er fedt!


Nu tror jeg heller ikke vores vognpark skal udvides mere!
Den tæller nu:
- 1 stks Odder Zip barnevogn
- 1 stks Trille Jogger løbevogn
- 1 stks Emmaljunga Nitro Sherwood klapvogn
- 1 stks Christianiacykel 

^^Mon ikke vi kan klare os? ;)

Hvilken klapvogn har i, og hvordan kan det være det lige blev den?
Er vi de eneste med en uoverskuelig stor vognpark?

5 kommentarer:

 1. Fin vogn! :) Må jeg spørge, hvad I måtte give for den? Vi har endnu ikke besluttet os for en klapvogn - vi har faktisk slet ikke snakket om det endnu. Vi ved bare, at den skal som minimum kunne vende indad og kunne lægges helt fladt ned.. Årh ja - og så skal den altså ikke være ligeså dyr som en ny barnevogn ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Vejl. udsalgspris 5.500 + 500 kr for forlæder :/
   Vi fik den pruttet lidt ned i pris, men stadig dyr...
   Den koster lidt mindre som "normal" altså en ikke-limited edition, den ligger vidst på 4.500 + forlæder, hvis man skal bruge det.

   Jeg synes klapvognsjunglen er SÅ meget værre end barnevognsjunglen...!

   Slet
 2. Puhhhh kan godt huske de mange valg der skulle træffes med vognparken, vi har to drenge med knap 2 år mellem, så vi havde på et tidspunkt 2 barnevogne, en dragt basson og en fra odder, så havde vi en odder klapvogn, en tvillingeklapvogn, en paraplyklapvogn fra cybex onyx. I dag hvor drengene er 3 og 5 har vi lige sat paraplyklapvognen til salg, og har kun en foldbar trækvogn tilbage. Og jeg vil gerne sige, det er helt vildt som det giver plads at komme af med de mange vogne.
  Det ser ud som om det er en super dejlig klapvogn i har valgt og jeg tror i bliver rigtig glæde for at have valgt en " rigtig" klapvogn frem for den smarte City go.
  Hilsen Louise

  SvarSlet
  Svar
  1. Hehe, i har vidst også haft jer noget af en vognpark.
   Vi bor på 3. sal, så tror ikke helt vi selv ligger mærke til hvor meget vi fylder ;)
   Vi er allerede super glade for klapvognen og jeg nyder virkelig at kunne snakke med Marvin når vi er på tur. Alt i alt er jeg sikker på det var det rigtige ikke at vælge BabyJogger'en, som vi ellers troede var "ment to be".
   Meeen, man har jo en holdning til man får en ny ;)
   Tak fordi du kiggede forbi og god weekend til dig og familien.

   Slet
 3. Det ser ud til at værre en super lækker klapvogn,til mormors super lækker Marvin. Jeg glæder mig allerede til Marvin og jeg skal triller en tur i zoo, og se på de vilde dyr, vi venter til sommer.:)

  SvarSlet

Som et solstref på en regnvejrsdag kiggede du forbi...
Læg gerne en kommentar, så bliver jeg så glad :)