onsdag den 20. februar 2013

Fødsels(dags)forberedelser

Mens jeg stadig mangler at indvie jer i kagebuffeten fra min egen fødselsdag, er jeg så småt startet på forberedelserne til Marvins 1 års fødselsdag. 1 år - hvor blev den tid lige af?!

Jeg har gerne ville finde er tema til hans fødselsdag for at skabe lidt extra hygge. Jeg går ikke ind for at han skal have sin egen kage - så vi gør det specielt på vores egen måde.

Da både jeg og Jonas er godt i gang med skole og praktik er der ikke frygtelig meget overskud i hverdagen til den helt store kreative temaets. Meeeen Tiger redede mig! De har ufattelig mange cirkus-tema ting for tiden, så jeg greb chancen. Der er shoppet ind og i aften har jeg fået lavet invitationer.

Hvordan har i holdt 1 års fødselsdag? Vi har valgt at dele det op. M har fødselsdag i påsken, så der er masser af dage at tage af. Og så er der jo detaljen med at vi "kun" har hjerterum - forstået på den måde at vi jo bor på 55 kvm.
M's fødselsdag bliver holdt over en hel weekend, så der rigtig kam hygges og her ikke er proppet til randen.
Har i haft temafødseldag?

Her er smugkig:

6 kommentarer:

  1. Jeg har lidt mere plads i min stue så tager de 40 gæster på en gang så det er overstået. Vi har ikk rigtig tema, men plejer gerne at lave lidt forskelligt i forhold til lagkagen. Der har været billeder på, lavet kage som en prinsesse med barbi dukke i mm. Tror jeg skal se om jeg kan finde på noget med Minnie da Freja elsker hende og hun bliver 3 her til maj.

    Jo lidt tema kan man vel sige vi har haft, da Emma havde pigerne fra klassen hjemme var det med prinsesse tallerkner, kopper mm.

    SvarSlet
  2. Fine perler.
    Vi holdt Valdemars 1 års fødselsdag i efterårsferien sidste år og for at alle kunne komme endnte det med at være over 5 dage i streg. Pyha det var hårdt men syntes jo at alle skulle inviteres, for 1 år er jo noget særligt. Jeg har loved min mand at begrænse mig til næste år:)
    Vi have ikke noget tema anden end at når man skal til fødselsdag skal der være en kagemand.
    Glæder mig til at se hvordan Marvins fødselsdag ender:)

    SvarSlet
  3. Har også overvejet et cirkus tema til Davids 2 års fødselsdag som vi holder den 20 april :)
    Vi lejede et lokale til Davids 1 års fødselsdag og så inviterede vi hele familien på samme dag, så er det overstået :-) det samme gør vi her til April!
    Kh Sabrina

    SvarSlet

Som et solstref på en regnvejrsdag kiggede du forbi...
Læg gerne en kommentar, så bliver jeg så glad :)