søndag den 5. januar 2014

Julens gaver #2

Marvin blev SÅ begavet til jul - høhø.
Næsten så meget så det kan være helt svært for mig at finde hoved og hale i. 

Han fik blandt andet disse bøger:

De tre øverste er børnesangbøger Marvin fik af sin farfar. Den lille dreng elsker jo at synge. 
Mumi bogen er en "flap-bog" hvor Marvin glad sidder og siger "kuk kuk" inden han kigger under flapperne. Det er simpelthen SÅ kært. Den fik han af sin tantemoster (min bedste barndomsveninde). 
De tre nederste er også musikbøger. De er på fransk, men de er intet mindre end geniale! På hver side er der et instrument hvor man kan trykke på en lille knap og så spiller den instrumentets lyd rimelig autentisk (og stille og roligt så alle kan holde det ud). Marvin fik den ene i sommers af sin farmor og det har været yndlingsbogen lige siden. Derfor havde hun fået bestilt to specielt hjem til ham til jul. De kan varmt anbefales!

Derudover fik Marvin en kæmpe Duplo togbane:

Der bliver leget rigtig meget med LEGO herhjemme og Marvin har SINDSSYGT meget af det. Det er næsten sådan noget man aldrig kan få for meget af. 
Han har fået 2 ekstra store LEGO storage bokse også til alt hans LEGO. Nu har han 2 grønne store boxe, en lyseblå stor box og 2 mørkeblå mellem størrelse boxe. 
(Fætter BR på Strøget i Kbh har pt tilbud på LEGO storage boxe. Den store er sat ned til 100 kr. - jeg ved ikke om de også er sat ned i andre butikker). 
Marvin har også fået en stor BRIO togbane. Den har jeg ikke fået billede af endnu da vi leger med en togbane af gangen. 

Derudover fik Marvin denne mega søde mumi skål. Den bliver brugt hver morgen til havregrøden:

Den gave han ubetinget har brugt mest tid på er den mega seje fjernstyrede John Deere traktor, som han fik af sin bedstefar. 
Jeg tror aldrig jeg har oplevet en så sej traktor før og drengen er mindst lige så vild. Derudover fik Marvin et lille musiksæt af os, et minianlæg til sit værelse af sin bedstefar, 2 spil og 2 seje sæt nattøj. 


... Musiksættet var et hit ;)3 kommentarer:

 1. hihi - er vild med det nederste billede:-) Mange lækre gaver!
  K.h.
  Christina

  SvarSlet
  Svar
  1. Han var simpelthen så glad for at slå på den tromme, hehe. Det var en skøn jul med rigtig mange skønne gave og dejlig tid med familien. Håber du også har haft en god jul og er kommet godt ind i det nye år.

   Slet
 2. Er vild med traktoren! Ved du hvor den kan købes? Min yngste ELSKER traktorer ;) kh Pia

  SvarSlet

Som et solstref på en regnvejrsdag kiggede du forbi...
Læg gerne en kommentar, så bliver jeg så glad :)