tirsdag den 14. januar 2014

Når man får lyst til at smide håndklædet i ringen

Jeg er træt af kæmpe. Der er helt sikkert folk der har større problemer end mine men det her er MIN hverdag og MIN daglige kamp. Og lige netop idag er bare en rigtig, rigtig, rigtig dårlig dag. 

Jeg kunne mærke det allerede igår. Der var sket for meget. Spontan tur ud og købe nyt tv, få det sat op, en lægeaftale og spise aftensmad hos Marvins farfar. Så var min kvote mere end opbrugt. Jeg burde have sagt stop igår, men jeg ville jo så gerne. 
Idag føler jeg mig næsten tilbage til status quo. Jeg har ligget hele dagen i sengen. Tog et bad kl 15. Gik i seng igen. Spiste en lille smule aftensmad med Marvin og Jonas kl 18 og gik i seng igen. 
Jeg kan ikke huske hvornår jeg sidst har haft så dårlig en dag og hvor er jeg bare ked af det. 
Jeg troede det hele gik bedre og jeg synes selv der var kommet mere overskud. Det var der også. Men hvornår kommer den smule nu igen? 


Jeg er gået i seng igen... Jeg står op imorgen og prøver igen igen... 

7 kommentarer:

 1. God bedring, Jeanette. Jeg håber det snart ser lysere ud for dig :) mange tanker Pia

  SvarSlet
 2. Det synes jeg også er noget af det sværeste. Det er så svært at holde igen når man endelig har en god dag, men man bliver lidt nødt til det, hvis man ikke vil bruge de næste par dage i sengen. Jeg kan mærke at jeg er blevet meget bedre til at mærke efter og sige nej, så det håber jeg også du kan blive! Kæmpe virtuelt klem

  SvarSlet
 3. Min psykolog sagde en af de første gange til mig "Du skal tænke på din energitank som et glas vand med et lille hul i bunden - det tømmes hurtigt fra toppen men det fyldes kun ganske langsomt igen igennem det lille hul i bunden"! Dernæst fik jeg til opgave at balancere med energien ved hjælp af energiGIVENDE aktivitet (krea, hyggelæsning, leg med børnene eks se en film med dem, frisk luft) og de energiKRÆVENDE ting (som alt det du lavede i går) og i starten skulle jeg bruge 80/20 reglen - altså 80% givende ting og kun 20% krævende ting - måske den regel også kan hjælpe dig søde, jeg bruger den stadig ind imellem når jeg har en dårlig dag eller to - for de kommer stadig ind imellem, dog efterhånden langt imellem og hullet (eller vandet som min nuværende psykolog kalder det) er ikke så dybt og jeg kan bunde og komme i land igen hurtigt ; )

  Stor krammer til dig søde - håber du kommer ud fra dynen i morgen så du kan forkæle dig selv med en god dag : )

  SvarSlet
 4. Sender dig en masse tanker, er heller ikke just på højkant i disse dage.

  SvarSlet
 5. Årh, Jeanette. Jeg har lyst til at række ind gennem skærmen og ud på den anden side og give dig en ordenlig krammer! Jeg har ingen ord der kan trøste eller give energi, men jeg håber du tager dig tid. Tid til at komme over og videre og ud på den anden side. Stort kram!

  SvarSlet

Som et solstref på en regnvejrsdag kiggede du forbi...
Læg gerne en kommentar, så bliver jeg så glad :)