fredag den 16. maj 2014

Turen går til... Knuthenborg

Vi har været så heldige at blive inviteret til åbningen af Knuthenborgs nye (og mega seje) vandrutsjebane Congo Splash - jeg siger jer den er sjov! Og man bliver ret så våd...

Vi havde inviteret Marvins mormor og morfar Jimmi med, så de var taget hele vejen fra Jylland til København og så videre til Knuthenborg. Vi havde det simpelthen SÅ hyggeligt og hold da helt op for et flot arrangement.
Dagen startede med en lille velkomst af Mr. Knuthenborg og den lækreste brunchbuffet. Marvin fik råbt "GODMORGEN MAND" da der blev sagt godmorgen og velkommen. 
Marvin synes især pølserne og melonen var et kæmpe hit. Efter brunchen var der en goodie bag til alle børn og voksne - jeg har vist indholdet lidt længere nede).
Derefter skulle Congo Splash indvies. Selveste Lille Per var kommet for at afsløre navnene og sejle den første tur. Vi måtte jo også prøve den. Mens Marvin og mormor hyggede sig med at kigge på Congo Splash, prøvede vi andre den. Det var vildt! Vi kom i båd med Lille Per, hans ven og selveste Mr. Knuthenborg himself. Det var hyggeligt med en lille snak undervejs. Vidste du at Congo Splash er 16 meter høj? Og NED det gik... Vi havde hænderne oppe og jeg skreg (tror jeg?) som en lille tøs og hold op hvor blev vi gennemblødte. Mr. Knuthenborg kunne forveksles med en Mr. Weat deltager, ja altså... Hvid skjorte og meget vand - you get the point? Bum, sidespor.
Efter indvielsen af Congo Splash var der bus safaritur rundt i parken. Vi var igen heldige og endte i bussen med Mr. Knuthenborg som guide - sikke en fortæller! Altså på den gode måde, og det var fedt! Marvin sugede til sig, lige bortset fra da han synes han skulle stå på sædet og råbe: "Der er lort i nuuuuuumsen!" - jeg undskylder og kan oplyse det var falsk alarm.

Så var der "fri leg" og vi spiste frokost. Derefter stod den på kør-selv rundt i parken og vi fik set en masse skønne dyr. Det var en stor oplevelse for os alle sammen og vi har allerede aftalt, at det ikke er sidste gang vi tager i Knuthenborg.
Omgivelserne var fantastiske, men personalet var også bare i en liga for sig selv. Jeg har aldrig oplevet så flinkt personale et sted hvor der trods alt kommer så mange mennesker igennem. De stoppede glad op og snakkede, havde tid til at vinke til Marvin og bedst af alt var alle deres smil ikke påtagede - jeg følte rent faktisk de mente det.
Thumbs up herfra!

Og så lidt billedspam:


Har du været i Knuthenborg? Og hvad synes du om stedet? 

4 kommentarer:

 1. Ser ud til at have været en fantastisk dag. Og dejligt vejr oveni købet!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja vejret var top lækkert! Havde ellers været godt bekymret hele ugen.
   Vi har haft en skøn tur, lige hvad vi trængte til <3

   Slet
 2. Sikke en skøn tur I ser ud til at have haft!

  SvarSlet
 3. Det er maaaaange år siden, jeg var i Knuthenborg Safaripark - men det ser rigtig dejligt ud, så måske man skulle køre mod syd en dag! ;-)

  SvarSlet

Som et solstref på en regnvejrsdag kiggede du forbi...
Læg gerne en kommentar, så bliver jeg så glad :)